Nadokenske rolete kot kakovostna zaščita vašega stanovanja in poslovnih objektov. Nadokenske rolete se vgrajujejo nad okna vaše hiše ali poslovnega objekta. Omarica rolete je vgrajena nad okno, rolete se pritrdijo s posebnimi spoji na okvir oken. Nadokenske rolete so sestavljene iz kakovostnih pvc materialov. Pvc rolete nam zagotavljajo dolgotrajno obstojnost in kasnejše lahko servisiranje.


Nadokenske rolete so idealne rešitev za novogradnje kot tudi za kasnejšo vgradnjo. Nudijo maksimalno izolativnost, skritost roletne omarice pod ometom in lahko servisiranje. Vgradnja se vrši nad okno in se vedno vgradijo istočasno z oknom. Nadokenske rolete, kakovost v vsak dom.


Nadokenske rolete so kakovostna zaščita vašega stanovanja in poslovnih objektov. Nadokenske rolete se vgrajujejo nad okna vaše hiše ali poslovnega objekta. Omarica rolete je vgrajena nad okno, rolete se pritrdijo s posebnimi spoji na okvir oken. Nadokenske rolete so sestavljene iz kakovostnih pvc materialov. Pvc rolete nam zagotavljajo dolgotrajno obstojnost in kasnejše lahko servisiranje. Nadokenske rolete so idealne rešitev za novogradnje kot tudi za kasnejšo vgradnjo, npr. pri menjavi oken ali novi fasadi. Nadokenske rolete nudijo maksimalno izolativnost, skritost roletne omarice pod ometom in preprosto servisiranje, kar omogoča notranji servisni pokrov. Vgradnja se vrši nad okno in se vedno vgradijo istočasno z oknom. Na rolete je možno pritrditi tudi komarnik. Nadokenske rolete, kakovost v vsak dom.